Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010


Oskrivna bladet....

Snart vänder vi sida

till ett gyllene oskrivet blad.

Ett blad i finaste kvalité

som kan göra livet till en härlig matiné.

En matiné som uppmanar till glädje och sorg

inpackad i en gnistrande korg.

Låt bläcket mästra sidornas yta

och livets öden knyta.






Fri vers av Mauri
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri