Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollegial poetisk nyårshälsning

Svenska akademins (i det närmaste) aderton ledamöter tillönskas innerligt
Ett Utomordentligt Gott Nytt År,
Poeter.se:s redaktion ett nytt år
och de meniga poeterna ett år.




Övriga genrer av papillon
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 22:31



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Och de som inte ens är poeter - månne får de nöja sig med blott en etta, de stackarna?
2010-01-02

  Rachel Roth
menig poet,...då är vi ändå poeter...hurra!
gott nytt till dig med..!
2010-01-01

  Nanna X
Gott Ett År du med.

menige nano
2010-01-01

  Caprice! VIP
Meniga... hm, det var ju också ett sätt att se på oss. ;-)
Gott Nytt År (i alla fall)!
2010-01-01

    ej medlem längre
*skrattar glatt*
Tack menig papillion!
Gott nytt år från meniga Rita
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

papillon