Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är här det händer, fast vad det är vet nog ingen.


Nyårsdagen 2010. Klockan 04.30. Hells kitchen. Stureplan. Stockholm.

"She's nothing like a girl you've ever seen before. Nothing you can compare to your neighborhood hoe. I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful."


En hand mot bardisken. Målade naglar. Rör mig varm. Het. Möter någons blick. Inte din, inte hans. Slår ner mascaratyngda fransar. Låter bubblor kittla strupen. Bedöva allt vett. Kroppar i rörelse runtomkring. Som i en kö åt alla håll. Men en trängsel till inget. Inget alls. Basen pumpar in, ut, in. Ekar genom revbenen. En hand vid min svank och ord från okänd röst.

- Du är sexig.

- Jag vet, får jag lust att skrika, men va fan hjälper det?!

Fast jag ler bara kallt och plockar bort hans hand. Han fattar vinken. Rör sig vidare. Ödslar ingen tid. Hand mot annan svank. Läppar intill smyckat öra. Hon synar honom. Blanka skor, lite för tighta jeans, ljus skjorta. Mmmm. Ett leende formas. Stelnar. En fläck från rödvin han spillt. Spillt. Spillt. Han har spillt. Hon för bort hans hand precis som jag. Tre steg till och han försöker igen.

Skål för denna fantastiska hårda ytlighet. Vi andas den alla. Och vi trampar på varandra med klackar över decimetern höga. Skål för den befriande stelheten och det lugnande föraktet. Skål för alla våra plutande läppar, dimmade ögon och klarsynta osäkerhet. Skål för vår kamp att synas, vår jakt på perfektion. Skål för alla vinglande steg.

Skål för oss alla, till ingen annan och ett riktigt gott nytt år.


"Now gimme that sweet, that nasty, that gushy stuff. Let me tell you what we gonna do, 2, plus 2, i'm gonna undress you. Then we gonna go 3 and 3, you gonna undress me."




Fri vers av malin...
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-01 17:04



Bookmark and Share


  kollrigheter
En kompletterande ingress tycker jag ju om, även om den inte säger något. Vilket jag tycker den gör lite här. Texten är bra. Specifikt i de längsta styckena i slutet, du för dina röda tråd framåt och kompletterar det med ett gediget språk.
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...