Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångrar provokationen och väntar med skräck på din reaktion.


Hush my baby - låt mig slippa dina ord

Jag ryser av kylan eller tanken på ett livstecken. Från dig. Skräckslagen inför vilka ord som kan komma att trilla från din tunga. Vet hur de kan stycka mig. I tusen och åter tusen delar. Din röst mot min kropp och jag blöder vid varje stavelse. Minns. Huden ärrad av alla över och farväl. Dina bokstäver vassa som istappar och jag har ingen sköld. Slängde ut honom. Innan köldchocken. Ta hänsyn till min sårbarhet. Älskling, hugg mig inte som förr.

HUSH MY BABY.

Har aldrig tidigare önskat din tystnad. Snälla, tala inte till mig. Ignorera. Eka inte ännu ett farväl i mitt huvud och låt mig slippa din tjutande tinnitus. Svälj dina ord och låt bara din tystnad ljuda. Tack.




Fri vers av malin...
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-01 19:59



Bookmark and Share


  Andreas Widell
shhhh...


hör du?

mmm... fågelsång.

men kan rå för ett kvittrande hjärta?

ingen...

vem kan ta hänsyn till ett sårat hjärta i koma?

alla....

gör man det?

om du respekterar personen yes!

*ger dig all min respekt*
med facit i handen känner jag igen bitar... bitar i texten som påminner mig om hur drygt det är att lägga ett puzzel i 1000, 2000 bitar.... det tar tid... men sen är hjärtat hel.
du kanske hört det förut....

"Klipper du av ett rep, så kan du knyta ihop dem igen... men kom ihåg... knuten är alltid kvar där sen!"
2010-01-26

  Staffan Welroos VIP
mycket välformulerat... orden som kan stycka en i tusen delar - bra!
2010-01-04

  Nina Nightwish VIP
Helt suverän text!
2010-01-01

  © anakreon VIP
Någonstans känner jag ett djupt svek mot oss själva när vi kallar dem som förgiftar vårt liv "älskling", må så vgara av bara farten.
Jag gör det själv och blygs efteråt.
Carl-Erik
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...