Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TioOrdare no 01 : ingen

 

 

 

 

 

 




en

no

one

nej

ena

minus

andra

blidde

nollnoll

jo




 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-01 20:37



Bookmark and Share


    näver de anima
haha, skulle höra till kategorin post-modernistiska dikter
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP