Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten nyårshälsning till er som håller till härinne.


Gott nytt år!

Ur tomma vinflaskor slingrar sig det nya året
likt neonfärgade reptiler
Och på himlen exploderar ännu ett efterlängtat farväl


Gott nytt år!
Önskar Alex




Fri vers (Prosapoesi) av carl-alexander
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning