Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väg




det är långt mellan våra städer.
vägen till dig ligger grå, öde.

genom hjärtat går en annan väg.
det är något som påminner.

motorer skär när oljan tar slut.




Fri vers av carl-alexander
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 17:36



Bookmark and Share


  wayward - taiga
tycker om - bara spontant - och gillar

blir lite småkär i den sista metaforen
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning