Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soldat




jag är soldat, älskling

mitt namn läses ur tomrummet mellan bokstävernas konturer
och mina drag tyds ur skärvorna från en krossad spegel

i min barndom vreds själar över frusen halm
och ströddes frön över vävnadstunn sömn

jag är soldat, älskling

mitt namn
vad är mitt namn?




Fri vers av carl-alexander
Läst 660 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-10 21:19



Bookmark and Share


  wayward - taiga
ja du är bra på att skriva - kul upptäckt - din sida!
2007-07-14

  Smultris
"jag är soldat, älskling

mitt namn
vad är mitt namn?"


Shit... så förbannat snyggt...
2006-09-20

    inmeddiginålsögatkamel
Du är bra på att skriva... Men det vet du kanske redan?
Bra text. Fint innehåll. Ja, vad ska man säga? Skitbra tycker jag
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning