Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarspråk


I rummet längst bort, längst ner i korridoren
dit ingen längre går.
Ingen förutom du.
Där flimrar reptilernas ögon som mareld
när du stryker handen genom mörkret.
Och knivar av ljus
skär genom förnekelsens varma luft.

Talar sitt tydliga språk.




Fri vers av carl-alexander
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-09 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning