Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är lite osäker på om det i skrift heter \"sekunderna\" eller \"sekundrarna\". Kanske är det bara en fråga om Götaländska och Svealändska, eller ngt i den stilen. Är det ngn av er som sitter inne med det korrekta svaret så får ni gärna dela med er av d


alkohol


hon har redan fått av sig trosorna
när hon hastigt blåser ut alla ljusen.

ingen av oss ser längre något.
känner bara sekunderna karva sina namnteckningar
strax innanför kraniet.

hon lägger de nyrakade benen över mina axlar
och pressar bestämt ner mitt huvud.

jag gör inget motstånd;
inte heller denna gången.




Fri vers av carl-alexander
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-14 17:44



Bookmark and Share


    Agnieszka
det heter sekunderna =)
2009-07-28

  aol
då är du henes
2008-08-16

  pang
gillar den. situationen, känslan och stämningen som förmedlas.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning