Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemfärd




jag reser mot norr
hemåt
mot sänkan mellan bergen
där betong sprängts ur marken
och pulserat genom mitt liv
som kylt blod ur en sprucken läpp

hornhinnans permafrost
och det förgångna som reflekteras av nuet

kvalen hårdnar
och inte ens pennans slipade blad
förmår att tränga igenom




Fri vers av carl-alexander
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 20:37



Bookmark and Share


  sachie
Riktigt snyggt gjort må jag säga...

*applåder*

^_^
2007-07-14

    ej medlem längre
riktigt snygg scener,
du klär med
närvro och
djup
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning