Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter

Gasen som löpande ur mitt anus bestiger det tomma rummet
har en stark ton av svavelos samt död bäver.
Mina tarmar, min magsäck är en cortisonstinn Norénpjäs.
Och faktum är att bronsportarna till avgrunden har öppnat sig.
I morgonsoffan sparar inte längre Bengan på superlativen;
fem!
Nej 666 svarta solar.




Fri vers (Spoken word/Slam) av carl-alexander
Läst 303 gånger
Publicerad 2011-11-12 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning