Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte få något gratis

 

Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade för kärlek

 Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade för medaljer

 Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade för att synas

 Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade för att bli erkänd

 Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade för belöning

 Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade med mitt ego

 Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade med min offerkänsla

 Jag vill inte få något gratis
Jag kämpade med återfall i gamla mönster

 Jag vill inte få något gratis
Insåg att mitt liv var skört 

Jag vill inte få något gratis
Insåg Annika Pheil, Hans Särén, Björn Ranelid
var på dagen ett år äldre än jag

 Jag vill inte få något gratis
Sa jag
Och ansåg att  just jag var värd att få allt gratis

Jag vill inte få något gratis
Och har ändå fått allt

 

© Gunilla N
    100102




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-02 20:34



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Det är när vi slutat kämpa det vi behöver kommer till oss. Kan vara en lång och mödosam väg innan vi får den insikten. Bra jobbat Gunilla.
2010-01-16

  Bibbi VIP
Mycket berörande ord.
2010-01-05

  Paradox
Starka vackra ord!
Applåder.

// Sal (:
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP