Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passé

sockervaddarna är på

styv är linan

hur gör djur

hur gör man



bräcklig skugga sörjer

sprickorna i isen

ett bubbel och

det spricker

i innersta lagret

vilkårens lager

frakt passé

det blev inget mer

ett liv

en kopp te




Fri vers av la-poet
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-10-25 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet