Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läker mig i tryckkammare

han ringer inte mer

telefonen har han lämnat i koma

med små slangar av hopplöshet


Det är vinter.


betryggande uppslutande

ångbastu där vi delar på oss

samma värme

som i magen

hos mamma

föds vi på nytt




Fri vers av la-poet
Läst 710 gånger
Publicerad 2005-12-09 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet