Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delade sammhälle... småsaker väger tungt tillsamans; det är mycket kropp att bära för mitt lilla huv

galenskap.

Inte ska du!

..börja på körsång.

du är ju fan 18 grabben

köp dig en båge.

och drick bensin

som snuttepappan diiin.




Fri vers av la-poet
Läst 698 gånger
Publicerad 2005-12-09 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet