Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tittar upp

Det är nu

som vi ser stjärnorna i ögat

de bländar som mäst

det är nu!




Fri vers av la-poet
Läst 763 gånger
Publicerad 2005-12-30 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet