Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår gemenskap

Ska vi gå o handla

jag sätter på Yllos basker

just för att se din min

och få fram mitt inre flin

den är ju så fin

vår gemenskap




Fri vers av la-poet
Läst 739 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-17 18:12



Bookmark and Share


  Wretling
Va mysig !!
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet