Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ridåerna

Om jag kunde döda mig själv
med en sked framför TV:n
så skulle jag göra det

Bara jag var modig nog
att stänga av TV:n först.




Fri vers av la-poet
Läst 704 gånger
Publicerad 2005-12-01 19:35



Bookmark and Share


  yoyyo
oh du lyckas alltid få till de
bra! :)
2005-12-01

  Neal
Skit bra!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet