Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet förbereder..

Annan tid
väntar..
i det fördolda
förbereder livet
det ljusa varma..
vårbäckens sång
fylla inre rum
musik av alla toner
förgylla själar
ännu en gång...









mare








Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-03 13:48



Bookmark and Share


    Annika J
Jag blev glad när jag läste din dikt! Det vinterkalla kommer inte att segra!
2010-01-04

    ej medlem längre
Beskriver ljus framtidstro!

Naturens egen musik . . .

/Ann
2010-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Himlen kan inte vänta.
Härlig vårbäcksmetafor!
2010-01-03

  En strimma av guld
Den är välkommen när den kommer, våren.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP