Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rysning gick genom mig idag när denna flashback anföll min tanke.


Dörren till livet

Du fick mig att må

som jag kände

i spegeln fann jag ögon

som ville säga något.


Vad jag inte förstod

var att jag inte kände

livet som fanns

utanför mitt rum.


Var fanns dörren

som jag kunde öppna

för att ta ett kliv

rakt in i mitt egna liv?




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-03 13:59



Bookmark and Share


  Glensan
Nu skrvier du riktigt bra
Ge mej samma medicin
så jag kan göra detsamma

Kram
2010-01-04

    ej medlem längre
Jättefin")
*APPLÅDERAR*
2010-01-03

    ej medlem längre
Jättefin")
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld