Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det inte kommer några tårar, från varken dina eller mina ögon, vet vi att det inte var kärlek då?


taktiklös på kärleksfronten

'skrik
andnöd
och
hjärtklappning'


det som inte få hända händer
jag låter kärleken ta över, styra


'skrik
andnöd
och
hjärtklappning'


vill vara i din närhet
men är rädd för att förlora mig själv

vill se in i dina ögon
men är rädd för att drukna i dem

vill känna din värme
men är rädd för att förevigt frysa utan den sedan


'skrik
andnöd
och
hjärtklappning'


men det är väl så här jag brukar reagera

det är därför jag är en förlorare
aldrig en vinnare
inte när det gäller kärlek

kärlek blev ett spel för länge sen
och jag är förtfarande taktiklös

'skrik
andnöd
och
hjärtklappning'


"ta det lugnt, jag ska aldrig lämna dig"
"jag kommer alltid älska dig elin"
"det finns ingen annan någonsin"



två veckor senare,
pang

kanske boom


men alltid



hejdå




Fri vers av elinmaria
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-03 16:15



Bookmark and Share


  julia.s
åh, sjukt bra skrivet.
men sorgligt på ett sätt. avslutningen var dock grym.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria