Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetslust


nu längtar jag
efter skapandet
igen

tjockt med färg


vått i vått




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-10-25 20:31



Bookmark and Share


  Nic
Samma känsla av skaparlust får jag av detta underbara höstruskväder med mängder av tända ljus inomhus, inte en tanke att gå utomhus
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP