Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du blir vad du är!


DÖDA MINNEN berättar bara tomhet

som ett återkapande av ett ingenting
en rundgång av tomhet
likt en flyende lättja som beting
med avsaknad av tvingad fromhet

så renande är ett vattenfall av minnen
när innehållet inte är försmäktat
då njutningen fyller dina sinnen
av de synder du har mäktat

för ett liv som överdistillerad puritan
där det mekaniska maskineriet felar
stridande bortom legaliserad spelplan
i tron att det är det som helar

för döda minnen är bara summan
av ett livslångt patetiskt skådespel
och budskapet slås förbrilt på trumman
att en enkelhet alltid är fel

blott tanken är en klaustrofobisk tragedi
att hanka sig fram dold och diskret
när sanningen ständigt förblir
att döda minnen bara är tomhet




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-04 11:07



Bookmark and Share


  DominiQueen
Mästerligt!!!
2016-10-03

  Valdemar Anders
Varför dödar man minnen, när dom aldrig dör?
En illusion för att kunna leva vidare?

Bra text!
Applåd!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé