Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satsbrädan

Rädsla och mod

övervinns med

en satsbräda

med svikt

gunga först sakta

öka sen farten

blunda och ta språnget

släpp fotfästet

känn friheten fylla dig

den kraft som växer där inne

det är den som får dig att finna mod.





Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-04 17:43



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Läser och andas dina ord och hoppas de ska fylla mig med just det, mod
2010-01-07

  karenina VIP
och jag läser och ler och börjar studsa på brädan :)
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld