Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack nano o andra för äventyret!!! Nu tycks hybridtrappan ha nått sin ände...

 

 




TRapPa Med Många Möjliga Slut (Du Agerar - Framme 5:3)

Akt 5, tredje scenen

 

 

 

 

 

 

 



...mitt i trappan
kommer du fram

och sedan kommer du fram en gång till
och så ännu en gång
trots att trappan fortsätter åt alla håll

kommer du fram till dörren
och genom dörren kommer du fram till dörren

leder allting till mitt i trappan

känns som en enda orgasm
kan du inte sluta komma fram
för du är redan framme

så nu kan du inte göra på annat vis än att komma fram
och det är gott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 20:23



Bookmark and Share


  Nanna X
yipii vi kom fram! men vad kom vi fram till?
2010-01-05

  Catharina Edin VIP
Klart man vill komma -
(fram!)
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP