Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud har många namn…


Bog.


Tre bokstäver och därmed punkt.
SER plötsligt hela universum i ett år
Ett streck och du blir Gud
Tillika en nautisk term, på en liten skärm
Och hela havet stormar…

Du talar i bilder och musik
På vilket annat sätt kan kär lek förkunnas
Ett andetag och jag blir Gud
En metamorfos från kuf till suf
Och hela havet stormar…

Låt oss skratta in det nya året
Leka bort törnesåret
Beröra och beröras till liv
Ge och ge lite mer, acceptera allt som sker
Och hela havet stormar…





Prosa av Carola Jeryd
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för