Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkla ord

 Det behövs inga långa ord
 inga svåra ord

 det behövs inga
 krångliga tecken

 allt som behövs är
 en blick från din själ

 och just jag vet
 att världen är vacker

 och så också jag

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~