Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i vardagstristess

Så kom dagen igen. Stilla hänger solen bakom berget.
För himlen brinner som mitt hjärta.
Varmt inne. Kallt ute.
Trött själ längtar efter solglans på snöfyllda grenar.
Men det är kallt och fortfarande ensamt.
Barnens ögon tindrar men mina är solkiga.
Förkastar inte kärleken. Barnen får stora famnen.
Dåliga val har gjort kärlekskrankt hjärta solkigt.
När tiden är inne ska jag le. På riktigt.




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 09:05



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Mycket fint uttryckt, allt gott till dig
2010-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Han ska låta rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP