Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasväggen som finns mellan oss

Det är en glasvägg emellan oss
Vi ser varandra
Men vi hör inte
Du ser
Men pratar inte
Du ler
Men inte mot mig
En dag kanske glasväggen försvinner
Jag kanske krossar den
Men jag är rädd
Jag kommer göra mig illa
Skära mig på skärvorna
Jag vågar inte
Vågar inte
Krossa den




Fri vers av frostblomma
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-05 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker mycket om dessa glasväggs- och glasskärvs-liknelserna och har själv en del dikter skrivna i detta glastema.
2010-01-11

  erkki
Ett fint bildspråk. Lagom lång.
2010-01-06

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-06

  håell
kärlek
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma