Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

och drömmar kommer aldrig
bli mer än drömmar
men det kanske inte
gör så mycket
när man varit i helvetet
och tillbaka upp till himlen

kontraster behövs egentligen inte
iallafall inte när du är i närheten
då spelar inget någon roll

vi var allt som någonsin hade kunnat bli något




Fri vers av frostblomma
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-20 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma