Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattankar

tankar på mig
på dig
oss
det vi delade
när natten var
som mörkast
och allt kändes
kallt
jag tror du räddade
mig då
det gör jag
du gav mig livstro
när himlen var
som mörkast
fick du ändå
stjärnorna att lysa




Fri vers av frostblomma
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-23 16:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt att se, underbar händelseutveckling
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma