Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är några andra nu, jag skulle kalla det främlingar om det inte vore för att jag sett din insida

Och så kom vi till punkten
där kärleken inte längre
räckte till
inte längre
räknades

Inget kan göra
ondare
än att förlora
det som betyder
allra mest

Det värsta är
att veta
att inget kommer bli
bättre
mellan oss

Inget kommer bli
som det var
vi har förändrats
vi har förändrat
varandra

Jag saknar
det vi
var




Fri vers av frostblomma
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-02 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma