Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömmer oss aldrig, det vet du va?

Vet du att jag saknar oss
det kanske låter otroligt
men jag gör faktiskt det

jag saknar våra oändliga nätter
spenderade inomhus
eller utomhus
och inombords
var det alltid varmt
när jag var i närheten
av dig

du fick mig att känna mig
fri
levande
jag kände mig värdefull
tillsammans med dig

och allt vi gjorde
och allt vi sa
kommer alltid finnas
någonstans inne i mig
där det inte är levande längre
utan där det är dött

där det är kallt
och mörkt




Fri vers av frostblomma
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-18 17:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klockrent väl skrivet
2011-10-26

  Clockwork
Underbart.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma