Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Dina läppar
lämnade avtryck
mot mina
och de var varma
mjuka
livsfarliga
vackra

Ät upp
min själ
den är ändå
tom




Fri vers av frostblomma
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma