Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snö- och...


Vågnatt


I denna natt,
leker du tafatt
Genom rymdens sfär
känner jag dig här
Du låter ditt vatten
i trettondagsnatten
flöda och skölja över mig
likt ljuv musik

Detta är ditt sätt att tala
genom vågor magiskt sakrala
Jag gömmer mig inför dig
när du visar din vattenlek för mig
Man undrar hur detta kan vara…
Men du lär väl aldrig bokstavligt svara…

TACK för att du ÄR
Att du är mer än en chimär
I mitt inre hemliga rum
är du allt annat än stum
Jag låter dina vågor
svepa bort mina frågor
och i mystisk dynamik
skapa sagolik musik






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-06 03:19



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
vackert sensuellt!
2010-01-12

    Jan Cederlöf
Snyggt och vackert.Jag känner havets brus i vinternatten.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för