Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN STORA POETMARSCHEN

Poeter i alla länder!
Förenen eder!

Låt oss gå längst
regniga gator
bära banderoller
som talar
om bördor
om svek
och omöjliga tankar

Låt oss förklä oss
i skönhet
och den bedrägliga kärleken
halta fram
till ingenstans

Skandera
historier
om oss själva
tills ingen
som lyssnar
känner igen oss

Låt oss vandra
ensamma
sida vid sida
viskande
ropande
och kräva

Vår del av orden
under neonreklamen
som bränner i blickarna

Blir vi ett hot
eller bara ett löfte
så lätt att svika?




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-06 14:44



Bookmark and Share


    papillon
O, ljuvliga tanke, fem kilometer poeter i oordnad marsch, småtöser och rejäla tanter, feta farbröder och magra baskerynglingar, bögar och flator....
"Lyss, poeter, är ni klara?
Jajamensan, fattas bara!!
Vad är livets melodi?
Det är våran poesi!"

Men Gustafsson, kom med, du också! Häxorna bits inte!
Du kan alltid gå trettio meter bakom nästsista ledet med en skylt över axeln - "MEDFÖLJER EJ TÅGET"
2010-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Man blir ett hot om man är ärlig och vägrar underordna sig häxmaffian.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth