Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG BLIVIT BLIND

Om jag
blivit blind

där jag var

hade jag ändå
funnit en väg

Om jag
blivit blind

Där jag är nu

Hade jag varit
fullständigt
ovilkorligen

förlorad.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth