Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer ensam.

Tänk om du aldrig
behöver känna dig så liten i själen
emellan åt.

Om du bara kunde se
allting
med mina klara ögon.

Varje gång du krympte
i takt
med alla dina värsta tankar
gav jag dig det du behövde,

min mjuka hand i din,
min varma famn i din,
och du behöver aldrig
aldrig mer,


vara ensam.




Fri vers av romeosjulia
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia