Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtläkande medicin

det tog lång tid att läka
hjärtat du stal
hjärtat som du slet ut
ur min kropp

det tog lång tid att börja tänka
på annat än på dig
sluta fantisera om oss två
tillsammans

det tog lång tid innan jag ens
började kolla åt andra håll
intressera mig
för andra

det tog lång tid att hitta någon igen
att våga ge sig hjärta
eller i varje fall
en del utav det

det tog lång tid innan jag insåg
att det inte är dig jag vill ha
det är minnet av dig

känslan

av att vara kär




Fri vers av romeosjulia
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-25 20:02



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bea beskrivet. Kärlek som tas ifrån en kan behöva avgiftas. Eller...
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia