Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text


Sådana som vi



sådana som vi skulle aldrig
ha hittat varandra
vi var unga
och ingen av oss
visste något om kärlek

det spelar ingen roll
hur mycket vi försöker
det är inte skrivet i stjärnorna

trasiga själar
ingenting kan stilla vår hunger
för vi vet inte vad vi vill

vi går vidare tillslut
byter miljö
människor passerar

allt som oftast undrar jag
kunde vi ha stannat
inte rusat fram
och kanske, kanske

blivit vi




Fri vers av romeosjulia
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-05 21:24



Bookmark and Share


  Tino
Det var en styrka som verkligen trängde fram, gammal eller ny text, det var perfektion! Mkt fina ord du använder dig utav, trasiga själar, står skrivet i stjärnorna etc. Imponerad! Och verkligen en text jag gillar!
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia