Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet på standby




rader som suddas ut
blickar som hastigt bryts
handlingar som stannar i tanken
känslor som pausats
tåget som rusar fram
som att det inte fanns någon väntan
någon som står på perrongen
missar ingenting och
precis allting




Fri vers av romeosjulia
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-02 20:36



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra
skriftat
snygga bilder
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia