Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet



du står inte bakom mig längre
famnen är tom
och det ekar tomt ikväll
det gör ont
att leva med vetskapen
någonting inom mig är sviket
kommer inte tillbaka
såvida du inte vänder om
sväljer stoltheten
och visar mig

din kärlek




Fri vers av romeosjulia
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-05 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia