Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista måltiden

Nu vill han prata igen
Prata om mig

Hur mår du?
Vad tänker du på?
Varför ser du så allvarlig ut?

HELVETE

Lämna mig ifred
Använd dina högskolepoäng
Till att leka psykolog med någon annan

För jag vill inte bli ditt offer
Bli lurad på sanningen
För att du ska få mig normal

Jag kommer aldrig bli normal

Du förstår mig inte
Kommer aldrig förstå mig

Sen ger du mig blicken som undrar
Men jag inte kan förklara vad jag tänker på

För jag vet
Det här är sista måltiden
Det sista vi får

Tillsammans




Fri vers av romeosjulia
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-25 20:13



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Applåd för bra text!
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia