Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag av saknad



jag saknar dina andetag
om natten

dina armar runt mig
de som aldrig släpper

din sårbarhet
känsligheten

för när jag ser det
vill jag bara närmare dig

saknar ditt skratt
den trygga famnen
lyckan i dina djupblå ögon

kärleken i ditt hjärta




Fri vers av romeosjulia
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-07 12:48



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefin
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia