Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nätter som i natt




det är nätter som denna
när sömnen inte slukar mig
som jag tänker på dig

på oss, på vad vi kunnat bli

nätter som denna
då tankar upptar min tid
om jag bara gjort si
om jag bara gjort så

nätter som denna
jag undrar,
tänker du någonsin på mig?

nätter som denna
som jag fortfarande hoppas
få känna din värme bredvid
mig i sängen

fastän jag vet
det är en hopplös dröm

jag borde somna om.




Fri vers av romeosjulia
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 19:09



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
fint skrivet, tror att många kan känna i gen sig
i dina ord...
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia