Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det innersta hjärtats eko



Jag vill säga honom
Jag är ingen enkel person
Om du vill ha livet
Välj inte mig

Jag är sårbar
Känslig
Komplicerad

Om du vill ha någon som vet
Välj inte mig
Jag ångrar mig alltid

Ibland försvinner jag
Måste

Jag vill vara som alla andra
De som inte har hjärtat på utsidan

Om han lämnade mig
Skulle han ångra sig?




Fri vers av romeosjulia
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-01 17:06



Bookmark and Share


  storm
känner igen mej, fin text.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia