Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta

Så många kontakter
men ändå
ändå ingen nära mig.

Dom är alla långt borta,

och ibland
saknar jag
saknar jag
att ha någon nära.

Saknar att ringa någon
när ljuset blivit mörkt
när vardagen blivit så grå.

Eller när jag är så himla glad
så himla glad över
någonting.

men sen vet jag inte
av alla de jag känner
vem som står mig närmast
när alla är så himla

himla långt borta.




Fri vers av romeosjulia
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia