Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit

jag ser värme
i den kyla
som faller
utanför

stilla




Fri vers av Fredric
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-01-07 21:03



Bookmark and Share


  Blåbäret
enkel men ändå så omfattande...utrymmet blir stort i läsningen
2010-01-07

  Myself
intressant,både varmt o kallt i samma andetag.gillar mycket.
2010-01-07

    Herr Ångest
Jag gillar att man blir tvungen att tänka efter, att du rymmer så många tankar i så få ord, att du levererar det i en paradaoxal symbolik.

Ja, bra skrivet helt enkelt.
2010-01-07

    sårosa
bittersweet
2010-01-07

  etthjärtaäralltidrött
I all sin enkelhet, som en snöflinga vackert.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric