Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I år är det 40 år sedan denna stora rockartist lämnade oss alldeles för ung i djup saknad.


Självförbrännande


minns Janis Joplin

utlämnande intensiv

självförbrännande




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 09:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja hon är oförglömlig ..sorgeligt att så många suveräna artister
blir självförbrännande
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick